Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «фізико-хімічні»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
2. ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
3. ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
4. ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови448.50 грнуточнюйте
5. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
6. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
7. ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови345.00 грнуточнюйте
9. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови345.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умови345.00 грнуточнюйте
11. ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови333.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови333.50 грнуточнюйте
13. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови333.50 грнуточнюйте
14. ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови322.00 грнуточнюйте
15. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови322.00 грнуточнюйте
16. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови310.50 грнуточнюйте
17. ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови310.50 грнуточнюйте
18. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови299.00 грнуточнюйте
19. ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови287.50 грнуточнюйте
20. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови287.50 грнуточнюйте
21. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови287.50 грнуточнюйте
22. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови276.00 грнуточнюйте
23. ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови276.00 грнуточнюйте
24. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
25. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови264.50 грнуточнюйте
26. ДСТУ 3781:2014 Печиво. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
27. ДСТУ 8175:2015 Олія ріпакова. Технічні умови253.00 грнуточнюйте
28. ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
29. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
30. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
31. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови241.50 грнуточнюйте
32. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови230.00 грнуточнюйте
33. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови230.00 грнуточнюйте
34. ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
35. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
36. ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання218.50 грнуточнюйте
37. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
38. ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
39. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
40. ДСТУ 7072:2009 Напої міцні з плодових спиртів. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
41. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
42. ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування218.50 грнуточнюйте
43. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
44. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
45. ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умови207.00 грнуточнюйте
46. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови207.00 грнуточнюйте
47. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання207.00 грнуточнюйте
48. ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива195.50 грнуточнюйте
49. ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
50. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
51. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги195.50 грнуточнюйте
52. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання195.50 грнуточнюйте
53. ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
54. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
55. ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
56. ДСТУ 4700:2006 Коньяки України. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
57. ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) Консерви. Ікра овочева. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
58. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
59. ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
60. ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
61. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
62. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
63. ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
64. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
65. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
66. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
67. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
68. ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
69. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
70. ДСТУ ISO 11260-2001 Якість ґрунту. Визначання ємності катіонного обміну та насиченості основами з використовуванням розчину хлориду барію184.00 грнуточнюйте
71. ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги184.00 грнуточнюйте
72. ДСТУ 8160:2015 Сири підплавлені. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
73. ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче- фруктові. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
74. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
75. ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
76. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
77. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
78. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
79. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
80. ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
81. ДСТУ 5005:2014 Жири рослинні. Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
82. ДСТУ 4705:2006 Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
83. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
84. ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
85. ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги172.50 грнуточнюйте
86. ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
87. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
88. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
89. ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
90. ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
91. ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
92. ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
93. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
94. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
95. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
96. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
97. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
98. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
99. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
100. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
101. ДСТУ 4618:2006 Східні солодощі борошняні. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
102. ДСТУ 8895:2019 Консерви. Соки томатні. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
103. ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
104. ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
105. ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
106. ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
107. ДСТУ 5033:2008 Соапсток. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
108. ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
109. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
110. ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
111. ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
112. ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
113. ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
114. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
115. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
116. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
117. ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
118. ДСТУ 4552:2006 Сироватка молочна суха. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
119. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
120. ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
121. ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке149.50 грнуточнюйте
122. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
123. ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
124. ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
125. ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
126. ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
127. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
128. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови149.50 грнуточнюйте
129. ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
130. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
131. ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
132. ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
133. ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований „Номінал”. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
134. ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови126.50 грнуточнюйте
135. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб126.50 грнуточнюйте
136. ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови126.50 грнуточнюйте
137. ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови126.50 грнуточнюйте
138. ДСТУ 7546:2014 Олія з насіння винограду. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
139. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
140. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
141. ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умови115.00 грнуточнюйте
142. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
143. ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)115.00 грнуточнюйте
144. ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови115.00 грнуточнюйте
145. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
146. ДСТУ 4284:2004 Спирт етиловий ректифікований абсолютований. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
147. ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
148. ДСТУ 4631:2006 Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
149. ДСТУ 4867:2007 Цукор-сирець тростинний. Технічні умови постачання115.00 грнуточнюйте
150. ГСТУ 320.00149943.010-98 Паливо пічне побутове (ППП). Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
151. ГСТУ 320.00149943.007-97 Паливо для реактивних двигунів РТ. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали