Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «фрукти»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
2. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови333.50 грнуточнюйте
3. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови287.50 грнуточнюйте
4. ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови276.00 грнуточнюйте
5. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
6. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови264.50 грнуточнюйте
7. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів230.00 грнуточнюйте
9. ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять230.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ 3353-96 Консерви. Фрукти мариновані. Технічні умови230.00 грнуточнюйте
11. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань207.00 грнуточнюйте
13. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT)207.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
15. ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патуліну195.50 грнуточнюйте
16. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
17. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
18. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
19. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
20. ДСТУ 4283.2:2007 Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 2. Номенклатура та вимоги161.00 грнуточнюйте
21. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
22. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
23. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання149.50 грнуточнюйте
24. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті126.50 грнуточнюйте
25. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб126.50 грнуточнюйте
26. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)115.00 грнуточнюйте
27. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)115.00 грнуточнюйте
28. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну115.00 грнуточнюйте
29. ДСТУ ENV 13070:2014 Соки фруктові та овочеві. Визначання співвідношення стійкого вуглецевого ізотопу (13C/12C) в м'якоті фруктових соків. Метод мас-спектрометрії (ENV 13070:1998, IDT)115.00 грнуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали