Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «органолептичні»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
2. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
3. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
4. ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
5. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
6. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
7. ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
8. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
9. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
10. ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
11. ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
12. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
13. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
14. ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
15. ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовуванняуточнюйтеуточнюйте
16. ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовуванняуточнюйтеуточнюйте
17. ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
18. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
19. ДСТУ 5004:2017 Какао-масло. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
20. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
21. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
22. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
23. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
24. ДСТУ 5033:2008 Соапсток. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
25. ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
26. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
27. ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
28. ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
29. ДСТУ 4221:2003 Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови уточнюйтеуточнюйте
30. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
31. ДСТУ 4181:2003 Спирт етиловий ректифікований і спирт етиловий - сирець. Правила приймання і методи випробовуванняуточнюйтеуточнюйте
32. ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
33. ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
34. ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
35. ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
36. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
37. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
38. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
39. ДСТУ 4544:2006 Мило господарське тверде. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
40. ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показниківуточнюйтеуточнюйте
41. ДСТУ 8175:2015 Олія ріпакова. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
42. ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачанняуточнюйтеуточнюйте
43. ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показниківуточнюйтеуточнюйте
44. ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
45. ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
46. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
47. ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
48. ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
49. ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
50. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
51. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
52. ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
53. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
54. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачанняуточнюйтеуточнюйте
55. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
56. ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
57. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
58. ДСТУ 8160:2015 Сири підплавлені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
59. ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче- фруктові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
60. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
61. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
62. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
63. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
64. ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
65. ДСТУ 8127:2015 Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
66. ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
67. ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
68. ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
69. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
70. ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
71. ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
72. ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
73. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
74. ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
75. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
76. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
77. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
78. ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
79. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
80. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
81. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
82. ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
83. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
84. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
85. ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)уточнюйтеуточнюйте
86. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
87. ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
88. ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
89. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
90. ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований „Номінал”. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
91. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
92. ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
93. ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
94. ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
95. ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) Консерви. Ікра овочева. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
96. ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
97. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачанняуточнюйтеуточнюйте
98. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)уточнюйтеуточнюйте
99. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
100. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)уточнюйтеуточнюйте
101. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
102. ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
103. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
104. ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
105. ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробуванняуточнюйтеуточнюйте
106. ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
107. ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
108. ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
109. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
110. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
111. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
112. ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
113. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
114. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
115. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
116. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
117. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
118. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
119. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
120. ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
121. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
122. ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
123. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
124. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
125. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
126. ДСТУ 2284:2010 Риба жива. Загальні технічні вимогиуточнюйтеуточнюйте
127. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
128. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
129. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
130. ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
131. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
132. ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
133. ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
134. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
135. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
136. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
137. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
138. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
139. ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
140. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
141. ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
142. ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
143. ДСТУ 4618:2006 Східні солодощі борошняні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
144. ДСТУ 7075:2009 Яблука свіжі для промислового переробляння. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
145. ДСТУ 5005:2014 Жири рослинні. Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
146. ДСТУ 7546:2014 Олія з насіння винограду. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
147. ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частинуточнюйтеуточнюйте
148. ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали