Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «овочі»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови310.50 грнуточнюйте
2. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови287.50 грнуточнюйте
3. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови287.50 грнуточнюйте
4. ДСТУ 8101:2015 Овочі для дитячого харчування. Технологія вирощування. Загальні вимоги276.00 грнуточнюйте
5. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
6. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
7. ДСТУ 2175:2017 Овочі. Терміни та визначення понять241.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів230.00 грнуточнюйте
9. ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять230.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ 8402:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин218.50 грнуточнюйте
11. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патуліну195.50 грнуточнюйте
13. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
15. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
16. ДСТУ 4283.2:2007 Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 2. Номенклатура та вимоги161.00 грнуточнюйте
17. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання149.50 грнуточнюйте
18. ДСТУ 8069:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин149.50 грнуточнюйте
19. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті126.50 грнуточнюйте
20. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб126.50 грнуточнюйте
21. ДСТУ 7673:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну126.50 грнуточнюйте
22. ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом (ISO 2173:2003, IDT)126.50 грнуточнюйте
23. ДСТУ ISO 9719-2001 Коренеплоди. Зберігання на холоді і транспортування в охолодженому стані (ISO 9719:1995, IDT)115.00 грнуточнюйте
24. ДСТУ ISO 9930-2001 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT)115.00 грнуточнюйте
25. ДСТУ ISO 9376-2001 Картопля рання. Настанови щодо охолоджування та транспортування в охолодженому станi (ISO 9376:1988, IDT)115.00 грнуточнюйте
26. ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT)115.00 грнуточнюйте
27. ДСТУ ISO 1673-2002 Цибуля ріпчаста. Настанови щодо зберігання (ISO 1673:1991, IDT)115.00 грнуточнюйте
28. ДСТУ ISO 6663-2002 Часник. Зберігання в холоді (ISO 6663:1995, IDT)115.00 грнуточнюйте
29. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)115.00 грнуточнюйте
30. ДСТУ ISO 1991-1-2002 Овочі. Номенклатура. Частина 1. Перший список (ISO 1991-1:1982, IDT)115.00 грнуточнюйте
31. ДСТУ ISO 1991-2-2002 Овочі. Номенклатура. Частина 2. Другий список (ISO 1991-2:1995, IDT)115.00 грнуточнюйте
32. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)115.00 грнуточнюйте
33. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну115.00 грнуточнюйте
34. ДСТУ ISO 7562-2001 Картопля. Настанови щодо зберігання у сховищі зі штучним вентилюванням (ISO 7562:1990, IDT)115.00 грнуточнюйте
35. ДСТУ ISO 6557-2:2014 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557/2-1984, IDT)115.00 грнуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали