Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «аромат»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовування391.00 грнуточнюйте
2. ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовування264.50 грнуточнюйте
3. ДСТУ ISO 17993:2008 Якість води. Визначення 15 поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАВ) у воді методом високоефективної рідинної хроматографії з флуоресцентним детектуванням після рідинно-рідинного екстрагування (ISO 17993:2002, IDT)253.00 грнуточнюйте
4. ДСТУ 4069:2016 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови253.00 грнуточнюйте
5. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови241.50 грнуточнюйте
6. ДСТУ 3353-96 Консерви. Фрукти мариновані. Технічні умови230.00 грнуточнюйте
7. ДСТУ ISO 18287:2008 Якість грунту. Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАВ). Газовохроматографічний метод з мас-спектрометричним детектуванням (ISO 18287:2006, IDT)218.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ EN 71-13:2015 (EN 71-13:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичок218.50 грнуточнюйте
9. ДСТУ EN 12916:2006 Нафтопродукти. Визначення ароматичних вуглеводнів у середніх дистилятах методом високоефективної рідинної хроматографії з детектором показника заломлення (EN 12916:2000, IDT)207.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ ГОСТ 3935:2004 Сигарети. Загальні технічні умови (ГОСТ 3935:2000, IDT)207.00 грнуточнюйте
11. ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ 7103:2009 Пиво. Методи визначання органолептичних показників та об'єму продукції138.00 грнуточнюйте
13. ДСТУ 2436.2:2018 Вуглеводні ароматичні бензольного ряду. Хроматографічний метод вимірювання масової частки домішок та визначення масової частки основної речовини в бензолі, толуолі та ксилолі138.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ 2436.13:2018 Вуглеводні ароматичні бензольного ряду. Метод вимірювання температурних границь перегонки138.00 грнуточнюйте
15. ДСТУ 4716:2007 Есенції ароматичні харчові для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
16. ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
17. ДСТУ 7650:2014 Харчові олії та жири. Визначення вмісту бенз(а)пірену. Частина 1. Метод готування проб115.00 грнуточнюйте
18. ДСТУ 2436.1:2018 Вуглеводні ароматичні бензольного ряду. Методи визначення зовнішнього вигляду та кольору115.00 грнуточнюйте
19. ДСТУ 2436.12:2018 Вуглеводні ароматичні бензольного ряду. Метод вимірювання температури кристалізації бензолу115.00 грнуточнюйте
20. ДСТУ 2436.8:2018 Вуглеводні ароматичні бензольного ряду. Метод визначення випарності115.00 грнуточнюйте
21. ДСТУ 2436.7:2018 Вуглеводні ароматичні бензольного ряду. Метод визначення реакції водної витяжки115.00 грнуточнюйте
22. ДСТУ 2436.3:2018 Вуглеводні ароматичні бензольного ряду. Методи визначення забарвлення кислоти сірчаної115.00 грнуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали